Regiobanners-Slider-bloemist.png Regiobanners-Slider-business.png Regiobanners-Slider-concert-v2.png Regiobanners-Slider-pizza.png Regiobanners-Slider-reisbureau.png

Regiobanners-Slider-bloemist.png

Regiobanners-Slider-business.png

Regiobanners-Slider-concert-v2.png

Regiobanners-Slider-pizza.png

Regiobanners-Slider-reisbureau.png

Waarom is adverteren met een regiobanner zo effectief?


Ruim 98% van de Nederlandse huishoudens beschikt inmiddels over een vaste internetverbinding. Zeven van de tien huishoudens gebruikt een smartphone voor internettoegang. In 45 procent van de huishoudens is inmiddels een tablet aanwezig. Voor een gezin met kinderen geldt inmiddels dat ruim 60 procent een tablet in huis heeft waarmee op internet allerlei informatie wordt opgezocht. 

Aankooporiëntatie en webwinkelen

Waar internet voorheen vooral gebruikt werd om te e-mailen en te surfen is oriëntatie voor aankoop en online winkelen de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ruim 80 procent van alle personen met internet doet dit inmiddels.

Toename internetgebruik

Het mobiele dataverkeer zal de komende jaren fors toenemen vanwege de komst van 4G. Zowel KPN, Vodafone als T-Mobile is begonnen aan de uitrol van het supersnelle mobiele internet. 

Regiobanners devices gebruik

Meer 65-plussers online

Het internetgebruik in deze leeftijdsgroep is nergens in de EU zo hoog als in Nederland. In 2013 gaven zeven op de tien 65- plussers aan gebruik te maken van het internet. Steeds meer ouderen bellen, winkelen en bankieren via het internet. Ook deze belangrijke en koopkrachtige doelgroep is via het internet goed bereikbaar middels een banneradvertentie.

De kracht van een banneradvertentie

Een online banneradvertentie is een krachtig instrument om online traffic en leads te genereren. Maar ook om de naamsbekendheid of awareness van uw bedrijf of product op te bouwen. Het is inmiddels een niet meer weg te denken peiler van de communicatie mix.

 

Regiobanners Websitegebruik

 

In het bovenstaande schema ziet u een overzicht van apparaatgebruik over een gemiddelde dag. Hier valt op dat de smartphone/tablet vrijwel de hele dag gebruikt wordt om websites op internet te bezoeken. 

Om uw doelgroep te bereiken is internet een logische keuze. Tot voor kort was het voor lokaal en regionaal werkende ondernemers budgettair gezien niet mogelijk om een advertentie op nationale websites te plaatsen. Er moest namelijk ook betaald worden voor gebieden waar uw doelgroep niet zit. Via Regiobanners.nl kunt u nu banneren (adverteren) in uw verspreidingsgebied. Ons geavanceerde systeem plaatst uw banner alleen in het door u gekozen gebied.

Regionaal adverteren op landelijke websites

Regiobanners.nl maakt online adverteren op grote, nationale websites mogelijk, betaalbaar én doeltreffend! Als ondernemer met een lokaal of regionaal verzorgingsgebied, kunt u al vanaf € 7,50 per dag adverteren op websites van toptitels als Telegraaf.nl, Nu.nl, Buienradar.nl en vele andere.

images/Icons-wist-je-dat/Lamp-pijl.png

Wist u dat...

Van alle Nederlanders
meer dan 50%
een tablet heeft?

images/3kol-pijl.png

Banner nodig?

U heeft al
vanaf € 75,-
een moderne bannerset!

images/Icons-wist-je-dat/zakenman-pijl.png

Adverteren op Google?

Wij helpen uw
Google Adwords
succesvol te maken!

Bel mij

Heeft u een vraag over Regiobanners of wilt u persoonlijk advies dan kunt u bellen met onze helpdesk, telefoon 088 799 7090.

Contact

Regiobanners.nl

Molenstraat 3
3882 AC Putten (NL)
088 799 7090
info@regiobanners.nl